Frisörmeny

En bra klippning måste få ta lite tid. För att du är unik och du har dina egna speciella förutsättningar. Förutom tid är utbildning och erfarenhet viktigt, Därför har vi skapat ett prissättningsystem så att du själv kan välja den nivå som känns rätt för dig. 

Tidsåtgång på klippning är 1 tim.
Alla frånpriser är baserade på kort hår.
I priset ingår: Rådgivning, hårtvätt med massage, klippning och styling. 
Klicka på fliken personalen för att se vilken nivå din frisör är.

Välj nivå

Junior stylist

Som junior stylist har du avslutat frisöryrkesutbildningen. Behärskar alla tekniker inom frisöryrket. Som junior måste du arbeta ett visst antal timmar på salong för att sedan kunna avlägga gesällprovet. Det tar ca 1,5 år med full tjänst på Björn Ehlin Hair Team.

Hair stylist

Gesällbrev. Hair stylist har hunnit skapat sig erfarenhet inom frisöryrket och behärskar teknikerna väl.

Top stylist

Gesällbrev. Som Top Stylist har man många års erfarenhet inom frisöryrket. Som Top Stylist har du nu även skapat dig en erfarenhet på mycket mer som hör frisöryrket till.

Senior stylist

Gesällbrev. Precis som Top Stylist har man som Senior många års erfarenhet. Som Senior Stylist fungerar du även som vägledare för våra Junior Stylist och till viss del åt våra Hair Stylists.

Senior top stylist

Gesällbrev. Som Senior Top Stylist har man många års frisöryrkeserfarenhet och många år på Björn Ehlin Hair Team. Som Senior Top har man ett fantastiskt kunnande av alla tekniker som har frisöryrket till. När man nått graden Senior Top stylist har merit listan hunnit blivit väldigt lång.

Manager

Gesäll- och mästarbrev. Stolthet och ett aktivt engagemang med många års frisörerfarenhet. Som manager behärskar du alla tekniker i alla kunskapsnivåer i frisöryrket. En vägledare och inspiratör på Björn Ehlin Hair Team.

Arets Hairdresser nominated 156px FRIS logo gold RGB  arets hairdresser